Szinte hihetetlen ez az érzés , alig bírok magammal :) Még csak neten tudunk érintkezni az érzés még is varázslatos , sokszor nem találom a szavakat amivel a kedvében járhatok , és van hogy egy két szavával úgy meglep hogy az egekbe tudnék szállni a boldogságtól. Ez a fajta őszinteség ami köztünk van ugyan , nagyon veszélyes , de tudjuk hogy egyikőnk sem használná fegyver ként a másik ellen. Amikor olvassa a blogom és kérdezősködik , annyira cuki , aggódik hogy vajon érzek e más iránt még , alig tudom nyugtatni hogy már csak övé a szívem.. de ááááá tényleg. Nincsen olyan perc hogy ne rajta járna az eszem... Vajon mit csinál? Gondol rám? Amikor mondta hogy nézte a képem amit küldtem neki , annyira örültem , és amikor este feljött msnre szinte rögtön rám írt :) mindketten alig várjuk a pillanatot hogy csak beszélhessünk is... Az elköszönés meg...., valami hajnali órában? Az sem egy könnyü dolog, minig mondja hogy nem akar elszakadni tőlem, én meg minig biztosítom hogy a szívemben van. De amikor el kell köszönni , huhh nekem sem könnyü ... olyan kevésnek érzem a szívecskéket meg az puszit meg az egszerű sziát. Tegnap este elképzeltem ahogy úgy végződik egy este , hogy magamhoz huzom , átölelem és egy csókkal jó éjjszakát kívánhatok neki :D

Sokat beszélgetünk egyre több és bizalmasabb téma kerül elő , de nem féltem a szívem , mindennek csak őszintén van értelme . Ahogyan pedig ő megnyilvánul abból is az őszinteség árad...... Azt képzeljük sokat kockáztatunk ha egy egy rizikós dolgot elmondunk , de mindkettőnk részéről érzem hogy ez már szinte el van döntve. Annyira érzelmes és érzékeny lelkű , még a széltől is óvnám :) Minden őszinte szó pecsét az egymás iránt érzett őszinte érzelemnek. :) Ő számomra a szerelem.... Reménykedem hogy minden úgy lesz ahogy most érezzük , bár ő meg minig ezzel kapcsolatban nyugtat. :) Ő is elmondja hogy szinte már mindegy hogy ki vagyok miért vagyok, csak legyek neki, legyünk egymásnak. Úgy érzem ő az aki megfogja kapni mind azt ami eddig ara várt bennem hogy áradhasson szüntelen... Tudom hogy ő is erre várt :)

Ez lesz az a szerelem , ami mindenre képessé tesz, szárnyak nélkül repülni , levegő nélkül lélegezni , és ami a legmagasabb felhők fölé emel minket.

Talán nagyon elragadtatom magam, de az ész is szerepet játszik no ha ez most nem igen látszik , de fontos szerepe lesz , hogy ez az egész igaz és igazi lehessen, és ha minden rendben lesz , tudom ő is segíteni fog.

 

Szerző: Patroklosz  2010.10.01. 13:16 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://patroklosz.blog.hu/api/trackback/id/tr592336990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kontiki 2010.10.01. 18:18:38

Szia! Kicsit visszautalva az előző kommentekhez, 2 dologra térnék csupán vissza:
1. A naivitást nem pejoratív értelemben használtam, ezt mégegyszer kihangsúlyoznám:)
2. Egyáltalán nem ismerkedésre gondoltam, pusztán kommunikációra:) De megértelek, ha nem akarod ezt sem, nem gáz:)

Drukkolok nektek - őszintén és szívből! Remélem, ő lesz az, akit kerestél és te leszel az neki, akit keresett!!! Bizonyám, erről szól az élet:D:D
süti beállítások módosítása